Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Jeg er veldig troende og ber hver kveld. Men du hører jo ikke på bønnene mine! Jeg har spurt gang på gang om du kan få Jonas til å angre på at han dumpa meg... Men skjer det noe da?! NEI! Når skal du noengang få han til å innse at det var en feil, og be han ringe meg igjen?

Guds guddommelige svar:

Kjære "Liten jente som savner en liten gutt"!
Jonas var en døgenikt av en slaskete slaur, som ikke hadde noen andre interesser enn sin egen lille sneip. Derfor gjorde jeg slik at det ble slutt mellom dere.

Jeg befaler deg nå å starte et Korstog mot Jerusalem. Der skal du egenhendig jage vekk alle muslimene, før du der i den hellige by bygger et kloster for jenter, som har blitt dumpet av sine masturberende kjærester. Når du rykker fram mot Jerusalem for å angripe den, skal du først tilby fred. Hvis folket i byen tar imot fredstilbudet og åpner portene for deg, skal de alle gjøre tvangsarbeid for deg. Hvis de derimot ikke vil slutte fred, men føre krig med deg, skal du beleire byen. Herren din Gud vil gi den i dine hender, og alle mennene der skal du hogge ned med sverd. Men kvinnene, småbarna og husdyrene og alt annet bytte i byen kan du ta til deg. Når du har gjort dette vil jeg sende Jonas tilbake til deg, som en anstendig ung mann som ikke bare tenker på sine egne genitalier.

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com