Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Jeg har en klage på Jesus!
Noen ganger åpenbarer han seg midt i stua. Da velter han vaser og roter opp i ALT! Så sier han "Det er ikke det materielle som teller".
Kan du be ham stoppe med dette? Det er høyst irriterende.

Guds guddommelige svar:

Kjære ”Vase-entusiast”!

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Jesus er nødt å få kontroll over denne fordømte åpenbaringen sin nå! Du er ikke den første som klager. Jeg har flere ganger sagt til guttungen at synkende popularitet må sees i sammenheng med at han har problemer med å la sitt åsyn vises på en måte som står til de forventningene som folk har. De fleste lar seg ikke lengre imponere av åpenbaringer alene. I en periode prøvde han riktig nok å være inn i tiden ved å gjøre åpenbaringene til multimedieshow med powerpoint-presentasjoner og bakgrunnsmusikk. Men 3D-grafer og animerte overskrifter har ikke den gjennomslagskraften det en gang hadde. Det var verre da han brukte stensiler og overhead, men det er på tide å modernisere seg igjen.


Nå som han er tilbake til enkle åpenbaringer så hender det litt for ofte at mange av disse er helt bortkastet.
Han feilberegner stadig og ender opp i garderobeskap og bokhyller. Som i ditt tilfelle så materialiserer han seg noen ganger på steder hvor det står pyntegjenstander, som ofte har høy affeksjonsverdi. Som en del av en større organisasjon er det på tide at Jesus innser at disse tabbene ikke bare går ut over han selv, men at det er flere her oppe som får ekstraarbeid når han bæsjer på leggen.


Jeg har også sagt til Jesus at han skal kutte ut å si at det ikke er ”det materielle” som teller. Det er lett for ham å si. Han har ikke gjort en ærlig dags arbeid i hele sitt liv. Da han levde på jorden var han mest opptatt av å cruise rundt på eslene sammen med disiplene, og etter at han hadde gjort litt for mye vann om til vin, så dro de alltid ned til synagogen for å yppe til bråk med de skriftlærde. Så han kan fortsette å preke om at det materielle ikke teller, men så lenge han bor under mitt tak og sitter ved MIN høyre hånd, så får han for pokker gjøre som han får beskjed om.


Jeg beklager ulempene som Jesus har påført deg, og har nå tilbakeført vasen til sin originale tilstand.

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com