Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Hellige vorde ditt navn og så videre... Vi er to jenter som sliter med å enes i spørsmålet om hvem som lager best musikk. Hva syns du, Dimmu Borgir eller Alice Cooper? Svaret vil avgjøre hvem av oss som må gi tapt ved neste ofring. Takknemlig for hjelp!

Guds guddommelige svar:

Hei jenter!

Det er bare å innse at de artistene som er på Min side, i hovedsak produserer musikk som i beste fall kan karakteriseres som dørgende kjedelig. Når Jeg skal få litt fart på den guddommelige rockefoten, så må Jeg nok finne fram plater til de band som er i stallen til Den Onde Manager, gjerne Dimmu Borgir.

Det er en del mennesker som Jeg har måttet slippe inn i Himmelen de siste årene, som Jeg mye heller skulle ekspedert ned i kjelleren. Nemlig gladkristne, hvite mennesker med fortid i gospelkor. Ved Allah, Jeg får rykninger i prostata hver gang når de kommer i flokk for å synge og prise Mitt navn. Jeg skal love deg at de blir forvirret når Jeg får nok av brekingen deres. Da blåser Jeg dem til Helvete bort fra Mitt åsyn, ved å fyre opp Spellbound by the Devil på anlegget.Men Jeg hører gjerne også på Alice Cooper. I hvertfall de platene han lagde før han begynte å tro på Meg. Jeg er faktisk fristet til å utlyse et amnesti til alle musikere. Det er helt greit at dere er satanister og geiteskjendere. Dere trenger ikke å tro på meg, dere skal likevel få slippe inn i Himmelen når dere dør, så lenge dere lager musikk som smeller i pungen. På den annen side kommer Jeg i framtiden til å sende alle kristne musikere med ekspressbuss rake veien ned til de dypeste hullene i Helvete. Selv om Jesus døde for syndene deres, så må dere ikke tro at dette inkluderer den helvetes kjipamusikken dere produserer!


Men for å avslutte anbefaler Jeg at dere ofrer vedkommende som holder en knapp på Alice Cooper, så skal Jeg sørge for at de begge havner på den samme bussen ned.

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com