Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Jeg er en vanlig norsk gutt som har et lite spørsmål, når skal din vrede ta homoene? Hvorfor har du latt dem leve? Dette er folk som ikke viderefører sin rase slik alle raser skal! Hvorfor har vi ikke funnet kur for denne slags sinnslidelser?

Guds guddommelige svar:

Kjære Reinert!
Om jeg skal være helt ærlig så gir jeg egentlig blanke pokker om en mann skulle finne på å putte sitt forplantningsorgan opp i en annen manns kloakkhull. Det er ikke så viktig i den store sammenhengen, har jeg funnet ut. Jeg har riktig nok slått ned med vrede på enkelte homofile. Noen steder står det jo også i Bibelen at homofile skal stenes til døde og at det de driver på med er en vederstyggelighet. Men husk at alt dette ble skrevet ned på dager hvor jeg ikke var i så veldig godt humør.

Jeg ønsker også å minne dere på at det også er mange referanser til homofile handlinger i Bibelen, hvor noen mannfolk bedriver apeforretninger på andre menns romper. Riktignok har mesteparten av dette forsvunnet i de norske oversettelsene, men hvis man leser i King James sin engelske utgave, kan man lese dette i Numbers (4. mosebok):

And God's anger was kindled because he went: and the angel of the LORD stood in the way for an adversary against him. Now he was riding upon his ass, and his two servants were with him. (Numbers 22:22)

Her er det Bileam som fikk gjennomgå av en av mine engler. Riktig nok kunne jeg kontrollert mitt temperament, men etter hvert så det ut som om både engelen og de to tjenerne hadde det riktig så festlig, der de ga vaffeljernet på Bileams rompe.

Jeg husker ikke helt hva som skjedde i det som er beskrevet i Genesis (1. Mosebok), for jeg var litt fraværende den dagen. Men det er jo bare fantasien som setter grenser for hvordan denne "dyrkingen" og "tilbedingen" utspant seg mellom Abraham og de unge mennene:

Abraham said unto his young men, Abide ye here with the ass; and I and the lad will go yonder and worship, and come again to you. (Genesis 22:5)

Jeg håper at dette er svar godt nok på ditt intrikate spørsmål, Reinert. Hvis ikke så kan du godt få besøk av en Herrens engel og to tjenere du også. Det vil nok sette enkelte ting i perspektiv for deg, men jeg kan garantere deg at Bileam hadde problemer med sittingen noen uker etter at han fikk en liten lærepenge av meg.

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com