Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Jeg var for en tid tilbake i USA. Der oppdaget jeg at mange av de jeg møtte var rike og vellykket, og de priset deg for alt som var gått dem vel i livet. Som den undrende sjel jeg er, begynte jeg å tenke på hvorfor jeg alltid er blakk, har uhell i kjærlighet, og har en gammel rusten bil. Da var det at jeg kom fram til at jeg skulle be like ofte og innbitt som mine venner der borte. Som sagt, så gjort, men hjalp det? Neida jeg er like fordømt blakk som alltid. . Derfor begynte jeg å undre, er det slik å forstå at du favoriserer mennesker etter hvor de bor? Tross alt en naturlig tanke, da man tydelig kan se at de som bor i U-land ikke blir bønnhørt spesielt ofte, vi som bor i Norge nå og da, mens i USA har man relativt god uttelling på bønnene. Håper du ikke blir fornærmet over min teori, men hva skal man tro?

PS, jeg vil anbefale at du slukke det store bålet i Helvete. Her jeg sitter med kulde og snø utenfor døra, virker varmen der nede temmelig forlokkende. Husk, ikke alle er like sterke i troen som meg, og noen kan bli fristet inn på fortapelsens vei av denslags.

Med forventningsfull julehilsen!

Guds guddommelige svar:

GRY!

Du skal passe kjeften din, ellers får du med Jesus å gjøre! Du skal heller ikke ta for gitt at du får så mange julepresanger i år! *knurr*

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com