Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Jeg antar du har blitt stilt dette spørsmålet mange ganger, men håper du vil svare likevel: Om Super Ted og Bompibjørnene var i en slåsskamp, hvem ville vinne? Super Ted er jo, vel, super, så han har selvfølgelig enorme brutale krefter. Men Bompibjørnene kan hoppe rundt som gale, så de kan være vanskelige å få fatt i, pluss at de har en fordel i antall. Men effekten av bompebærsaften er jo midlertidig, så... Ai, jeg får hodepine bare av å tenke på det!

Guds guddommelige svar:

Kjære Per!
Så vidt jeg kan bedømme ville Super Ted banket livskiten ut av bompibjørnene, selv om noen hadde bundet hans høyre hånd bak på ryggen hans. Super Ted har, i motsetning til bompibjørnene, mye av den verdigheten som også Jesus pleier å imponere med når han er i solskinnshumør. Riktig nok er ikke dette så ofte som før, men hvem kan klandre ham når jeg stadig utsetter hans tilbakekomst til jorden. Det er vel ingen som i sin villeste fantasi ville kunne forestille seg at Jesus skulle hoppet rundt som bompibjørnene, uansett hvor mye bompebærsaft han skulle finne på å helle i halsen en fredagskveld. Da pleier min sønn heller å sitte å stirre deprimert ned i glasset. mens han lurer på når jeg skal sende ham tilbake til Jorden.
Men når jeg tenker meg om, kunne jeg like å gi pokker i hele Gjenkomsten og heller skape en karakter som har de egenskapene som Super Ted har. Denne ville nok ikke latt seg verken pelle på nesen eller finne seg i å bli korsfestet av en flokk med skabbete romere. Om ikke annet skal jeg plante disse egenskapene inn i min sønn, slik at han kan komme tilbake til jorden som SUPER JESUS, med kappe og superstøvler som gjør at han kan fly rundt på den samme kule måten som Super Ted gjør det, når han skal dømme levende og døde, samt å gjenopprette mitt evige herredømme på jorden. Noen ganger imponerer jeg også meg selv. LA MIN VILJE SKJE PÅ JORDEN SOM I HIMMELEN!!!

Ha forøvrig en fortsatt god sommer der nede!

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com