Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Gud, jeg har et problem, jeg henger etter med lekser og innleveringer på skolen, noe jeg frykter kan føre til redusert karakter. Uansett hvor hardt jeg jobber så gir lærerne faen i det, jeg har lyst til å ta mitt eget liv... hva bør jeg gjøre? Jeg vet jeg burde jobbe hardere men det er vanskelig for jeg må hjelpe min funksjonshemmende bror. Hva er foresten normal størrelse på en penis?

Guds guddommelige svar:

Kjære Kristian!

Jeg vet at du elsker Jesus og at du gjør så godt du kan med skolearbeidet. I lengre tid har jeg sett med misnøye på dine lærere, og har nå bestemt meg for å straffe disse med kollektiv dårlig ånde, svettelukt, 70-tallsfrisyrer, fotformsko og en elendig sans for humor. Jesus har dessuten sagt seg villig til å gi deg en hjelpende hånd slik at du kan få levert inn alle lekser i rett tid, resten av skoleåret. Dette vil gi deg mer tid til å hjelpe din bror.

I Norge er snittlengde på penis 14,97 centimeter i eregert tilstand, målt fra øvre penisrot. I forhold til samme tidspunkt i fjor er dette en økning på 0,08%. Et tydelig bevis på at jeg svarer på mine barns bønnebegjær.

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com